Yhteistyössä

FIMLAB LABORATORIOT OY

Olemme Suomen suurin laboratorioalan yritys ja tuotamme terveydenhuollon laboratoriopalveluja Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Pohjanmaalla yli 110 toimipisteessä noin 1 200 ammattilaisen voimin.

Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto, yksityiset lääkäriasemat ja yksityislääkärien potilaat.

Monipuoliset laboratoriopalvelut jokaisen arkeen.

Tampereen Voimailuseura

Tampereen Voimailuseura eli lyhyesti TVS on tarjonnut tamperelaisille monenlaisia elämyksiä olympiatyylin nyrkkeilyn parissa jo 90 vuotta. TVS on ollut monien toimintojen uranuurtaja. Mm. maamme ensimmäiset nuorten nyrkkeilykoulut käynnistyivät TVS:n toimesta. Samoin maassamme erittäin suosituksi tullut naisten ja miesten kuntonyrkkeily on kuulunut TVS:n ohjelmaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

boxing-tvs.fi

Nokian Liikuntakeskus

Nokian Liikuntakeskus on monipuolinen liikuntapaikka Kankaantaan alueella, lähellä Nokian keskustaa.

Käytössäsi on yli 2000 m² liikuntatilaa.

www.nokianliikuntakeskus.fi

Nokian Valokuvatarvike

Studiokuvaukset toiveidesi mukaan. Passikuvat sähköisinä tai paperilla ilman ajanvarausta. Meillä voit teettää kuvia myös asioimatta liikkeessämme. Lähetä kuvatiedostosi meille sähköpostiin nokianvalokuvatarvike@gmail.com ja kirjoita viestiin mitä toivot kuvista tehtävän, kuten kuvakoon sekä kappalemäärän. Laita viestiisi myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa soittaa ja kysyä lisätietoja sekä osoitteesi, niin postitamme valmiit kuvat sinulle.

www.nokianvalokuvatarvike.net

Kauppatorin Tilikeskus Oy

Kauppatorin Tilikeskus on Turun sydämessä toimiva tilitoimisto, joka palvelee teitä kaikissa taloushallintoon ja lakiasioihin liittyvissä asioissa.

“VUOSIEN KOKEMUS NÄKYY PALVELUN LAADUSSA JA PITKISSÄ ASIAKASSUHTEISSA”

www.kauppatorintilikeskus.fi